Authentieke art-deco hoekwoning te Willebroek

[rev_slider alias=”hoekwoning-tisselt” /]

Voor de liefhebbers-specialisten!

Erfgoedvilla* zoekt liefde

De vrijstaande burgerwoning, met een bewoonbare oppervlakte van 260 m², is gelegen op de Tisseltsesteenweg 31 te Willebroek. Deze zeer authentieke art-deco-hoekwoning kan ook dienst doen als kantoorruimte. De perceeloppervlakte bedraagt 1.047 m².

De woning betreft een totaalkunstwerk van de hand van architect Jacques Ottelohé (1889-1940) met een zeer gedetailleerde architecturale uitwerking en een zorgvuldig uitgewerkt interieur met knipoog naar de scheepsarchitectuur.

De woning werd in 1937 gebouwd in opdracht van C. Sprimont-Rottiers, schoonzoon van Adeline en Emmanuel Rottiers, beter gekend als de oprichters van Tegelfabriek Rottiers in Tisselt.

De woning bestaat uit twee bovengrondse verdiepingen, zijnde een gelijkvloers met overdekt terras en een eerste verdieping en een ondergrondse verdieping bestaande uit garage en kelder. De woning dient gerestaureerd te worden.

Vraagprijs: €390.000

Optioneel: aankoop aanpalende bouwgrond zijde Westzavelland

Ben je geïnteresseerd in de woning, voor uw privé of voor het huisvesten van uw zaak? Neem dan zeker contact met ons op via vastgoed@igemo.be of 015/29 47 51.

*Bouwkundig vastgesteld erfgoed, mogelijkheid tot erfgoedlening. Indien u hier meer informatie over wenst, helpen we u graag verder. Erfgoedlening | Financiële steun | Onroerend Erfgoed

Ligging