Ben je op zoek naar een duurzame en energiezuinige woning, vlakbij het centrum van Mechelen, maar toch in een groene omgeving? Dan hebben IGEMO en Willemen Real Estate goed nieuws voor jou, want de voorverkoop van Asperre is van start gegaan.
Dit project bestaat uit 21 BEN- (bijna-energieneutrale) woningen op een unieke locatie naast het park Papenhof.

Groene en kindvriendelijke omgeving

Door de ligging aan de stadsrand en de groene omgeving van het park is het rustig en aangenaam wonen in Asperre. Toch ben je op minder dan 10 minuten fietsen in de bruisende binnenstad. De voordelen van ‘wonen in de stad’ zijn dus binnen handbereik. Ook het treinstation Mechelen-Nekkerspoel en de oprit van de E19 zijn vlot bereikbaar.

Focus op duurzaamheid

Asperre geeft met zijn BEN-woningen de volle aandacht aan doorgedreven isolatie, vloerverwarming, ventilatie en zonnepanelen. In de 15 VERTE-woningen wordt er zelfs gebruik gemaakt van geothermie aan de hand van een BEO-veld. De energiezuinige maatregelen zorgen allemaal samen voor een laag E- en S-peil, wat resulteert in een lage energiefactuur.

Asperre: dat is kwalitatieve, hedendaagse architectuur

Alle woningen hebben 3 of 4 slaapkamers en een ruime zuidgeoriënteerde tuin met private fietsenberging, bereikbaar via een tuinpad. Er zijn verschillende types woningen, die zich onderscheiden door hun indeling, gevel en ramen. Alle woningen werden ontworpen in een hedendaags en tijdloos design met een praktische indeling en hoog wooncomfort. Ze worden gebouwd vanuit een eenvoudig basisplan met in de woning zelf een beperkt aantal dragende wanden. Dat heeft als voordeel dat de woning qua indeling flexibel blijft voor een veranderend gebruik in de toekomst.

Wagens verdwijnen onder de grond

Parkeren in Asperre gebeurt in de ondergrondse parkeergarage, waardoor er bovengronds een verkeersluwe omgeving ontstaat met een groen uitzicht.

Interesse? Vragen?

Meer info vind je op www.asperre.be.
Neem gerust contact op met ons via asperre@willemen.be of 0477 / 04 00 04.