Als vereniging van lokale besturen in het arrondissement Mechelen, biedt IGEMO een waaier aan dienstverleningen aan. Ook op vlak van streekbeleid en -ontwikkeling is IGEMO al enkele jaren actief. We zijn dan ook op zoek naar heel wat nieuwe profielen om onze dienstverlening te versterken. Bekijk hier de openstaande vacatures:

Over IGEMO

Als vereniging van lokale besturen in het arrondissement Mechelen, ontwikkelt en verleent IGEMO diensten voor een veelheid aan beleidsdomeinen en thema’s. Klimaat, milieu, ruimtelijke ordening, stedenbouw, mobiliteit, erfgoed, wonen, ondernemen, werken, welzijn … vallen allemaal onder deze noemer. In functie van de huidige en toekomstige behoeften van lokale besturen worden steeds nieuwe domeinen aangesneden en projecten ontwikkeld.

Ook op regionaal vlak is IGEMO enorm actief. Als regionaal samenwerkingsverband van de streek ‘Rivierenland’, worden uitdagingen en ambities van bovenlokaal belang aangepakt. IGEMO is de motor en brandstof voor streekontwikkeling in de regio. We hebben dan ook de ambitie om te fungeren als koepelstructuur voor alle regionale samenwerkingsnoden en -verbanden in de regio.

Werken bij IGEMO?

Neem dan zeker een kijkje op onze vacaturepagina.

Solliciteer via igemo.be/jobs