Project omschrijving

KMO-zone Dreefvelden

[rev_slider alias=”kmo-zone-dreefvelden” /]

Bouw je bedrijf in een duurzame kmo-zone

Deze duurzame kmo-zone in Sint-Katelijne-Waver biedt plaats aan 24 bedrijven. Op een boogscheut van de Mechelse Veilingen en het dorpscentrum, waant jouw bedrijf zich helemaal in het groen. De kmo-zone is CO2-neutraal, geeft enorme aandacht aan openbaar groen en biedt kopers een begeleidingstraject rond duurzaam bouwen aan.

10 min. van de

E19

Maximum

5000m²/perceel

beheer via

bedrijvenpark
management

Mogelijkheid tot

bedrijfswoning

Beschikbare percelen

Verkoopsvoorwaarden

De verkoop gebeurt o.b.v. een selectieprocedure. U komt als koper in aanmerking indien uw bedrijf financieel gezond is en geen abnormale hinder voor de omgeving veroorzaakt.

IGEMO voorziet een volledig begeleidingstraject voor de aankoop van uw perceel. Tijdens dit traject krijgt u advies inzake duurzaam bouwen. Uw realisatie moet voldoen aan de opgelegde duurzaamheidsscore. Dit moet reeds blijken uit het ontwerpplan.

Raadpleeg alle voordelen & vereisten van de kmo-zone via de projectfiche.

Ligging

Kmo-zone Dreefvelden is gelegen aan de Mechelsesteenweg, vlakbij de R6 en Mechelse Veilingen. Het voormalige industriegebied met milieubelastende bedrijven werden omgevormd tot een milieuvriendelijke kmo-zone met focus op lokale en ambachtelijke bedrijven.