Ben jij (toekomstig) verhuurder en sociaal? Dan hebben wij op woensdag 10 mei in gemeente Putte een interessante infoavond voor jou, in samenwerking met Sociaal Verhuurkantoor Onderdak Vzw en Pandschap Rivierenland.

Sociale doelgroepen

Een Sociaal Verhuurkantoor (SVK) biedt heel wat voordelen voor verhuurders en neemt een groot deel van je zorgen weg. SVK Onderdak legt je tijdens de infoavond graag uit hoe zij precies te werk gaan. Samen met Pandschap Rivierenland hebben zij het doel om meer kwalitatief en betaalbaar huuraanbod te creëren voor sociale doelgroepen. Dankzij de unieke combinatie van economisch renoveren van jouw pand (volgens jouw budget) en het sociaal verhuren, hoef je je nergens meer zorgen over te maken.

Stekr

Maar ook Stekr, het energiehuis in Rivierenland, is aanwezig. Tijdens de infoavond lichten we de werking van het Stekr-loket toe, dat in de regio o.m. instaat voor de behandeling van aanvragen van mijn verbouwpremie, mijn verbouwlening en energiescans. Ook zullen we jullie inwijden in de Vlaamse woningkwaliteitsnormen waaraan elke woning in Vlaanderen moet voldoen.

Interesse? Hieronder vind je alle details om je helemaal gratis in te schrijven.