Residentie Graanmolens, Puurs-Sint-Amands

[rev_slider alias=”residentie-graanmolens-1″ /]

Uniek wonen in een eigentijds karakter

Residentie Graanmolens is een uniek woonproject in en rond de voormalige graanmaalderij ‘Molens Verbruggen’ te Oppuurs. Het is eigentijds wonen in een historisch kader. Ideaal om tot rust te komen.

Het woonprogramma omvat 31 volledig afgewerkte appartementen in drie nieuwe gebouwen rond een aangenaam binnenplein. Deze zijn intussen helemaal uitverkocht.

In het gerenoveerd molengebouw werd plaats gemaakt voor 6 casco lofts. Hiervan is er nog slechts 1 beschikbaar.

Groen panorama in een historisch kader

Het kleurrijke kunstwerk “The Peppermill” wijst op het belang van deze voormalige industriële site. De graanmaalderij en het historische molengebouw ondergingen een totaalrenovatie, met respect voor de oorspronkelijke elementen. Drie nieuwe gebouwen werden – rond een semi-privaat pleintje – opgetrokken.  Aan de spoorlijn passeert af en toe een stoomtrein. Op je eigen terras of in het gezamenlijk groene park is het aangenaam vertoeven. Wandelaars en fietsers halen hier hun hart op, terwijl jij er permanent kan wonen.

31 appartementen
(uitverkocht)

6 casco lofts
(uitverkocht)

Schilderachtig uitzicht

Centraal gelegen

Casco lofts met terras:
creëer je droomwoning op maat

Het voormalige molengebouw onderging een totaalrenovatie, met respect voor de oorspronkelijke elementen. Hier werd plaats gemaakt voor casco lofts, die je de mogelijkheid bieden om een droomwoning op maat te creëren. Op je eigen, ruim terras geniet van je van de rust in het groen. Chape, binnenwanden en alle andere inrichting zijn zelf te kiezen en uit te voeren. Aansluitpunt voor water, gas en elektriciteit is voorzien aan de leidingkoker.

Alle voordelen van het platteland,
met optimale bereikbaarheid

Residentie Graanmolens bevindt zich aan de dorpsbebouwing van Oppuurs, centraal gelegen in gemeente Puurs-Sint-Amands. Via het recreatiegebied ben je rechtstreeks verbonden met het dorpscentrum. Met de wagen kan je vlot winkelen in de naburige (deel)gemeenten. Fietsers halen hier hun hart op: je bent in enkele minuten bij speeltuin Sint-Pietersburcht of de mooiste bocht van de Schelde.

Residentie Graanmolens

Informeer naar onze aangepaste prijzen bij gebundelde aankoop:

Optie 2: loft + autostaanplaats

Optie 3: loft + autostaanplaats + berging

Het huren van een autostaanplaats en/of berging is bespreekbaar.

Ons aanbod

Residentie Graanmolens bestaat uit 31 volledig afgewerkte appartementen en 6 casco lofts, allemaal voorzien van een terras of tuin. Het project omvat een commerciële ruimte (BKO Stekelbees) en een ruime ondergrondse parkeergarage met autostaanplaatsen en bergingen.

Er zijn geen appartementen meer beschikbaar.

De nog beschikbare casco loft:

45A 003, eerste verdieping (131 m² + 43 m² terras)

De loft is niet afgewerkt. Chape, binnenwanden en alle andere inrichting zijn zelf te kiezen en uit te voeren. Aansluitpunt voor water, gas en elektriciteit wordt voorzien aan de leidingkoker.