Residentie Graanmolens, Puurs-Sint-Amands

Informeer naar onze aangepaste prijzen bij gebundelde aankoop

Uniek wonen in een eigentijds karakter

Residentie Graanmolens is een uniek woonproject in en rond de voormalige graanmaalderij ‘Molens Verbruggen’ te Oppuurs. Hier kom je eigentijds wonen in een historisch kader. Ideaal als je graag fietst en wandelt in het groen.

Het woonprogramma omvat 31 volledig afgewerkte appartementen in drie nieuwe gebouwen rond een aangenaam binnenplein. Deze zijn intussen helemaal uitverkocht.

In het gerenoveerd molengebouw werd plaats gemaakt voor 6 casco lofts. Hiervan zijn er nog slechts 2 beschikbaar.

Groen panorama in een historisch kader

Het kleurrijke kunstwerk “The Peppermill” wijst op het belang van deze voormalige industriële site. De graanmaalderij en het historische molengebouw ondergingen een totaalrenovatie, maar met respect voor de oorspronkelijke elementen. Drie nieuwe gebouwen werden – rond een semi-privaat pleintje – opgetrokken.  Aan de spoorlijn passeert af en toe een stoomtrein. Op je eigen terras of het gezamenlijk groene park is het aangenaam vertoeven. Wandelaars en fietsers halen hier hun hart op, terwijl jij er permanent kan komen wonen.

31 appartementen
(uitverkocht)

met terras en 1 of 2 slaapkamers

6 casco lofts
(nog 2 beschikbaar)

in het gerenoveerd molengebouw

Schilderachtig uitzicht

en veel lichtinval

Centraal gelegen

in gemeente Puurs-Sint-Amands

Instapklare appartementen (uitverkocht)

De instapklare appartementen, met terras en 1 of 2 slaapkamers, wachten op jouw persoonlijke toets. Vrijwel elk appartement geniet van schilderachtige uitzichten en veel lichtinval. Een autostaanplaats en extra bergruimte kan je aankopen in de gemeenschappelijke, ondergrondse garage. Benieuwd? Breng dan zeker een bezoekje aan ons kijkappartement.

Casco lofts met tuin en/of terras:
creëer je droomwoning op maat

Het voormalige molengebouw onderging een totaalrenovatie, met respect voor de oorspronkelijke elementen. Hier werd plaats gemaakt voor casco lofts, die je de mogelijkheid bieden om een droomwoning op maat te creëren. Op je eigen, ruim terras of in je private tuin geniet van je van de rust in het groen. Chape, binnenwanden en alle andere inrichting zijn zelf te kiezen en uit te voeren. Aansluitpunt voor water, gas en elektriciteit is voorzien aan de leidingkoker.

Alle voordelen van het platteland,
met optimale bereikbaarheid

Residentie Graanmolens bevindt zich aan de dorpsbebouwing van Oppuurs, centraal gelegen in gemeente Puurs-Sint-Amands. Via het recreatiegebied ben je rechtstreeks verbonden met het dorpscentrum. Met de wagen kan je vlot winkelen in de naburige (deel)gemeenten: een grote Delhaize in Sint-Amands, een Colruyt in Bornem en een Smatch, Okay en Delhaize in Puurs. Fietsers halen hier hun hart op: je bent in enkele minuten bij speeltuin Sint-Pietersburcht of de mooiste bocht van de Schelde.

Residentie Graanmolens

Informeer naar onze aangepaste prijzen bij gebundelde aankoop:

Optie 2: loft + autostaanplaats

Optie 3: loft + autostaanplaats + berging

Het huren van een autostaanplaats en/of berging is bespreekbaar.

Ons aanbod

Residentie Graanmolens bestaat uit 31 volledig afgewerkte appartementen en 6 casco lofts, allemaal voorzien van een terras of tuin. Het project omvat een commerciële ruimte (BKO Stekelbees) en een ruime ondergrondse parkeergarage met autostaanplaatsen en bergingen.

Er zijn geen appartementen meer beschikbaar.

De nog beschikbare casco lofts zijn:

45A 002, gelijkvloers (143 m² + 120 m² terras/tuin)
45A 003, eerste verdieping (131 m² + 43 m² terras)

De lofts zijn niet afgewerkt. Chape, binnenwanden en alle andere inrichting zijn zelf te kiezen en uit te voeren. Aansluitpunt voor water, gas en elektriciteit wordt voorzien aan de leidingkoker.