Residentie Graanmolens, Puurs-Sint-Amands

Uniek wonen in een eigentijds karakter

Residentie Graanmolens is een uniek woonproject in en rond de voormalige graanmaalderij ‘Molens Verbruggen’ te Oppuurs. Hier kom je eigentijds wonen in een historisch kader. Ideaal als je graag fietst en wandelt in het groen.

Het woonprogramma omvat 30 volledig afgewerkte appartementen in drie nieuwe gebouwen rond een aangenaam binnenplein. In het gerenoveerd molengebouw werd plaats gemaakt voor 6 casco lofts.

Groen panorama in een historisch kader

Het kleurrijke kunstwerk “The Peppermill” wijst op het belang van deze voormalige industriële site. De graanmaalderij en het historische molengebouw ondergingen een totaalrenovatie, maar met respect voor de oorspronkelijke elementen. Drie nieuwe gebouwen werden – rond een semi-privaat pleintje – opgetrokken.  Aan de spoorlijn passeert af en toe een stoomtrein. Op je eigen terras of het gezamenlijk groene park is het aangenaam vertoeven. Wandelaars en fietsers halen hier hun hart op, terwijl jij er permanent kan komen wonen.

30 appartementen

met terras en 1 of 2 slaapkamers

6 casco lofts

in het gerenoveerd molengebouw

Schilderachtig uitzicht

en veel lichtinval

Centraal gelegen

in gemeente Puurs-Sint-Amands

Afgewerkt appartement of casco loft

De Graanmolens bieden voor elk wat wils. De afgewerkte appartementen met terras en 1 of 2 slaapkamers wachten op jouw persoonlijke toets. Vrijwel elk appartement geniet van schilderachtige uitzichten en veel lichtinval. De casco lofts bieden je de mogelijkheid om jouw droomwoning te creëren. Op je eigen, ruim terras geniet van je van de rust in het groen.

Alle voordelen van het platteland,
met optimale bereikbaarheid

Residentie Graanmolens bevindt zich aan de dorpsbebouwing van Oppuurs, centraal gelegen in gemeente Puurs-Sint-Amands. Via het recreatiegebied ben je rechtstreeks verbonden met het dorpscentrum. Met de wagen kan je vlot winkelen in de naburige (deel)gemeenten: een grote Delhaize in Sint-Amands, een Colruyt in Bornem en een Smatch, Okay en Delhaize in Puurs. Fietsers halen hier hun hart op: je bent in enkele minuten bij speeltuin Sint-Pietersburcht of de mooiste bocht van de Schelde.

Informeer naar onze aangepaste prijzen bij gebundelde aankoop:

Optie 1: appartement/loft

Optie 2: appartement/loft + autostaanplaats

Optie 3: appartement/loft + autostaanplaats + berging

Het huren van een autostaanplaats en/of berging is bespreekbaar.

Ons aanbod

Residentie Graanmolens bestaat uit 30 volledig afgewerkte appartementen en 6 casco lofts, allemaal voorzien van een terras of tuin. Het project omvat een commerciële ruimte (BKO Stekelbees) en een ruime ondergrondse parkeergarage met autostaanplaatsen en bergingen.

De nog beschikbare appartementen zijn:

45C 004, eerste verdieping, 1 slaapkamer en terras
45C 009, derde verdieping, 2 slaapkamers en terras met panoramisch zicht
45E 006, eerste verdieping, 1,5 slaapkamers en terras

De nog beschikbare casco lofts zijn:

45A 001, gelijkvloers (152 m² + 137 m² terras/tuin)
45 A 002, gelijkvloers (143 m² + 120 m² terras/tuin)
45A 003, eerste verdieping (131 m² + 43 m² terras)

De lofts zijn niet afgewerkt. Chape, binnenwanden en alle andere inrichting is zelf te kiezen en uit te voeren. Aansluitpunt voor water, gas en elektriciteit wordt voorzien aan de leidingenkoker.