IGEMO, Sociaal Verhuurkantoor Onderdak en de lokale besturen van Bonheiden en Putte organiseren op maandag 29 november een infoavond rond het verhuren van woningen, evenals de premies en vereisten, die hiermee gepaard gaan. Verwacht je dus aan een boel handig advies en nuttige tips. Ook zelf vragen stellen is mogelijk. Een woningadviseur van IGEMO is immers aanwezig tijdens deze infoavond.

Is mijn woning huurconform?

Een te verhuren woning moet voldoen aan een aantal wettelijke verplichtingen, zoals dakisolatie en dubbele beglazing. Weet jij al alles over woonkwaliteit en de wettelijke vereisten? Misschien kom je wel in aanmerking voor een premie (indien je inwoner bent van Bonheiden)? Ontdek het allemaal tijdens deze infoavond.

Je woning verhuren? Dakisolatie is een wettelijke verplichting, waaraan elke huurwoning moet voldoen.
Dakisolatie is één van de wettelijke verplichtingen, waaraan elke huurwoning moet voldoen.
Lees meer over de woningkwaliteit van huurwoningen door te klikken op de bovenstaande afbeelding.

Kan ik verhuren zonder zorgen?

Als verhuurder heb je het niet altijd even makkelijk: je woning blijkt niet te voldoen aan wettelijke verplichtingen, de huurders maken het je moeilijk of je hebt niet genoeg tijd om alles in orde te houden, …

Wist je dat je een woning kan verhuren via een Sociaal Verhuurkantoor (SVK) en dat de gemeente Bonheiden je hiervoor een extra premie geeft? Zo’n SVK biedt bovendien heel wat voordelen en neemt een groot deel van je zorgen weg. SVK Onderdak legt je tijdens de infoavond uit hoe ze precies te werk gaat.

Concreet:

  • Waar? Gemeentehuis Bonheiden (raadzaal), Jacques Morrensplein 10.
  • Wanneer? Maandag 29 november om 19u;
    Het onthaal is geopend vanaf 18u30.
  • Voor wie? (Toekomstige) verhuurders uit Bonheiden en Putte.

Meer info en verplichte inschrijving

Stuur een mail naar info@svkonderdak.be.
Vermeld steeds je naam en contactgegevens. Gebruik als onderwerp 'infoavond voor verhuurders’. Let op: het aantal plaatsen is beperkt!

Deze infoavond is een samenwerking tussen IGEMO, Sociaal Verhuurkantoor Onderdak en de lokale besturen van Bonheiden en Putte.