Woonproject Papenhof, dat is duurzaam wonen in het groen op een steenworp van Mechelen centrum. In dit unieke woonproject worden op dit moment 27 bouwkavels te koop aangeboden. Voor de woning van je dromen werk je samen met één van de vijf geselecteerde architecten uit de architectenpool.

Woonproject Papenhof
Duurzaam wonen in het groen, op een steenworp van Mechelen centrum.

Groen, autoluw & kindvriendelijk

In Papenhof worden drie autoluwe, groene en semi-publieke woonerven ontwikkeld. Op dit moment worden 27 bouwkavels rond het Raapsteelhof en Aardpeerhof te koop aangeboden. Elke kavel beschikt over een eigen tuin, een autostaanplaats in een ondergrondse parkeergarage en de mogelijkheid tot 2 of 3 bouwlagen.

Kinderen kunnen hier naar hartenlust buiten spelen. Je waant je in een groene oase, maar toch vlakbij de stad met al haar voordelen. Meer info over het woonproject en de verkoopprocedure vind je op de website.

Architectenpool

Toekomstige bewoners moeten niet zelf op zoek gaan naar een architect. Op basis van een architectuurwedstrijd hebben IGEMO en Stad Mechelen een team van gespecialiseerde architecten geselecteerd om de kwaliteit van de woningen te garanderen. De 5 geselecteerde architecten zijn:

Meet your architect

Bij interesse in een kavel, kan je contact opnemen met één of meer architecten uit de pool. Zij bouwen – samen met jou – de woning van je dromen. Hun ontwerpen vind je terug in de online architectenbundel.

Woonproject Papenhof - architectenpool