Intercommunale IGEMO lanceert, middels ad hoK, een Open Oproep aan ontwerpers. Dit gebeurt in functie van de ontwikkeling van de historische Tegelfabrieksite in Tisselt (Willebroek). IGEMO is sinds februari 2022 eigenaar van de verlaten erfgoedsite en wil er een prikkelende plek van maken, waar wonen en erfgoedbeleving hand in hand gaan, en die een hefboom is voor de dorpse dynamiek. Meer info over de Tegelfabriek vind je door hier te klikken.

Hiervoor zoekt IGEMO een ontwerpteam, dat sterk is in innovatieve woonvormen en (constructie)technieken. Een team, dat verder ook een grote affiniteit heeft met restauratie en het verzoenen van oud en nieuw.

Wil jij je kandidaat stellen voor deze opdracht?
Klik dan hier voor de volledige publicatie.
Kandideren kan tot 18/04/2022.

ad hoK: een woordje uitleg

De Open Oproep kadert binnen ad hoK: een initiatief van IGEMO, i.s.m. Haviland, Interleuven en ondersteund door Team Vlaams Bouwmeester. Ontdek meer over ad hoK door hier te klikken.

Lokale besturen worden steeds vaker geconfronteerd met complexe ruimtelijke uitdagingen. De juiste expertise is echter niet altijd op het juiste moment ter beschikking. Het zijn nochtans net de lokale besturen die, als belangrijkste vergunningverlenende overheid in Vlaanderen, een grote impact hebben op de omgevingskwaliteit op het terrein. ad hoK, het Huis voor OmgevingsKwaliteit, heeft als missie de omgevingskwaliteit te verhogen. Het wil bijdragen tot de uitvoering van de ruimtelijke visie van lokale besturen door hen actief te ondersteunen.

Ontwerpers gezocht: ad hoK doet Open Oproep voor Tegelfabriek Tisselt
Ontwerpers gezocht: ad hoK doet een Open Oproep voor de Tegelfabriek in Tisselt (Willebroek).