Staten-Regionaal Rivierenland 2022

Waar en wanneer?

CC De Binder, Puurs-Sint-Amands
Zaterdag 19 november 2022
9u-12u30
(met aansluitend walking lunch)
Opgelet: inschrijven is verplicht.

Wat?

Klik hier om het programma van de Staten-Regionaal 2022 te raadplegen.

Waarom?

De regio Rivierenland groeit. Lokale besturen in de regio vinden elkaar steeds vaker en vlotter, om zowel operationeel als beleidsmatig samen te werken voor diverse uitdagingen in uiteenlopende domeinen. Stukje bij beetje wordt de regio Rivierenland vormgegeven.

(Voor) wie?

Om te vermijden dat streekbeleid verzandt in een sectorale benadering, wordt er éénmaal per jaar een Staten-Regionaal georganiseerd. Dit is een meeting, waarbij mandatarissen, ambtenaren, middenveldorganisaties, stakeholders en geïnteresseerden betrokken en geïnformeerd worden bij regionale ontwikkelingen en het streekbeleid. Iedereen is m.a.w. welkom!

De rol van IGEMO?

De laatste jaren groeide IGEMO uit tot het regionaal samenwerkingsverband van regio “Rivierenland”. Het spreekt voor zich dat IGEMO de organisatie van de Staten-Regionaal Rivierenland dus op zich neemt.

Enkele sfeerbeelden van eerdere edities

Tijdens dit event wordt foto- en videomateriaal gemaakt voor communicatieve (niet-commerciële) doeleinden. Indien je niet in beeld gebracht wil worden, gelieve dit dan te melden via Anthony Vanoverschelde (zie contactgegevens op deze pagina).

Contactpersoon

Anthony Vanoverschelde
Manager Regionale Samenwerking
anthony.vanoverschelde@igemo.be

Deze aftermovie van een eerdere editie van de Staten-Regionaal brengt je alvast in de juiste stemming.