Met het blijde nieuws eerder dit voorjaar dat er al meer dan 100 bestellingen werden geplaatst, is het duidelijk dat de vraag naar elektrische voertuigen via de aankoopcentrale Gestroomd.be groot is. Dat is veelzeggend. Om steden en gemeenten, en bij uitbreiding onder meer technische diensten, politiezones, brandweerzones, gemeentelijk onderwijs en OCMW’s de kans te geven om kennis te maken met het aanbod, organiseren de betrokken intercommunales demodagen.

Gestroomd.be; Aankoopcentrale; duurzame voertuigen
Meer informatie over de catalogus en de voorwaarden, evenals de mogelijkheid tot bestelling,
vind je via Gestroomd.be.

Overtuigen

Na eerdere demomomenten in o.m. het Vlaams-Brabantse Zemst, was op 2 maart 2023 Malle in de provincie Antwerpen aan de beurt om kennis te maken met de aankoopcentrale, een organisatie samen met streekintercommunales IOK en IGEAN.

De weergoden waren Gestroomd.be goed gezind. Een aangename winterzon liet de aanwezige voertuigen blinken. Meer dan 90 kijklustigen kwamen de nieuwste elektrische voertuigen van de betrokken leveranciers bekijken. Zelfs een testrit was mogelijk. En dat werd gesmaakt, net zoals de aangeboden broodjeslunch.

Sieg Vermeiren, Manager aankoopcentrale duurzame voertuigen: “Een voertuig zien, voelen en besturen, overtuigt veel meer dan afbeeldingen in een catalogus. Elektrisch rijden is voor veel mensen nieuw. Dat is de kracht van demodagen. We brengen met de aankoopcentrale leveranciers en potentiële afnemers in contact met elkaar. Bekijk het als een voertuigensalon in de eigen achtertuin. En met succes! ”