In mei van dit jaar deden maar liefst 31 622 stappers mee aan De Roze Mars. Samen stapten we liefst 135,7 keer de wereld rond. Ook het IGEMO-team zette letterlijk en figuurlijk zijn beste beentje voor. Na dat doorslaand succes is het tijd voor een vervolg. Aangezien wandelen een teamactiviteit bij uitstek is, geeft IGEMO deze nieuwe Roze Mars een nieuwe dimensie: eentje van samen zijn en samen ontdekken.

IGEMO gaat een stapje(!) verder

12 interne afgevaardigden hebben 12 mooie wandelroutes doorheen de hele regio Rivierenland uitgestippeld. Doorheen de maand oktober zullen deze stuk voor stuk aangedaan worden, na de werkuren en tijdens de weekends, door de sportievelingen binnen IGEMO. Het doel hiervan: zowel de collega’s als de prachtige streek Rivierenland samen ontdekken en beter leren kennen. Beginnen doen we in Bornem, waarna Mechelen, Willebroek, Nijlen, Duffel, Heist-op-den-berg, Putte, Sint-Katelijne-Waver, Lier, Berlaar en Puurs-Sint-Amands aan bod komen. Eindigen doen we in Bonheiden.

“Wandelen in de maand oktober: dat is genieten van de vele mooie geuren en kleuren, die de herfst biedt. Ons werkgebied, de regio Rivierenland, verder ontdekken én in tussentijd Pink Ribbon kunnen ondersteunen: ik kijk alvast uit naar de komende weken. Daarom heb ik me dan ook meteen ingeschreven.”
Amy De Roeck, IGEMO-medewerker/enthousiast wandelaar

IGEMO-medewerkers Amy en Tiffany schrijven zich vol enthousiasme in voor de wandelingen in het kader van De Roze Mars.
IGEMO-medewerkers Amy en Tiffany schrijven zich vol enthousiasme in voor de wandelingen in het kader van De Roze Mars.

Zelf ook deelnemen aan De Roze Mars van Pink Ribbon?

Door deel te nemen aan De Roze Mars werk je niet alleen aan je eigen gezondheid. Je steunt ook het goede doel. Op dit moment vechten in ons land 100 000 vrouwen tegen borstkanker. Sinds dit jaar kan je jezelf of je team ook laten sponsoren. Met het ingezamelde geld steunt Pink Ribbon concrete projecten in de strijd tegen borstkanker.

Meer info over De Roze Mars vind je door hier te klikken.

De Roze Mars: deel van de SDG’s én van ons DNA

Duurzaamheid zit in het DNA van IGEMO. Met deze actie dragen we dan ook graag bij aan het realiseren van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Deze doelstellingen, oftewel Sustainable Development Goals of SDG’s, staan expliciet vermeld in onze ondernemingsstrategie. IGEMO wil als organisatie een voorbeeldfunctie opnemen en implementeert de SDG’s daarom structureel binnen haar eigen werking.