Aannemerscollectief

Samen met Stad Mechelen zoekt IGEMO aannemers, die energetische renovatiewerken willen uitvoeren in Mechelen en omgeving.

Ben je een aannemer? Wil je graag renovatiewerken uitvoeren bij particulieren in de regio? Schrijf je dan in voor het aannemerscollectief!

Meer info

In het arrondissement Mechelen worden heel wat inwoners begeleid bij het energiezuinig renoveren van hun woning. Maar na een renovatieadvies aan huis of een thermografische scan met financieel advies valt het traject vaak stil. Niet elke burger is een doe-het-zelver. Veel mensen hebben moeite met het vinden van een betrouwbare aannemer, om de beoogde werken uit te voeren. Daar willen IGEMO en stad Mechelen mee helpen.

Concreet wordt er een collectief van betrouwbare aannemers opgesteld, waarnaar particulieren doorverwezen worden. Die groep kan bestaan uit zeer diverse vaklui. Bij klimaatvriendelijke renovaties denken we onder meer aan isolatiewerken, dakrenovatie, vernieuwen van het buitenschrijnwerk, aanpassing van de verwarmingsinstallatie, leggen van zonnepanelen enzovoort.

Meer info over de selectiecriteria van het aannemerscollectief vind je hier.

Voordelen van het aannemerscollectief

  • Geen werk meer in offertes die tot niets leiden
  • Klanten komen via een betrouwbare bron met de aannemer in contact
  • Dankzij het renovatieadvies weet de klant wat er moet gebeuren aan de woning
  • De klant heeft reeds een idee van mogelijke kostprijs

Regio

Als aannemer uit het aannemerscollectief wordt jouw naam doorgegeven aan inwoners uit één van de volgende steden en gemeenten:

Contact

Evelien Impens
Projectcoördinator klimaat en wonen
evelien.impens@igemo.be
+32 15 79 05 42
+32 492 14 64 08

gerelateerde pagina’s

Woon- en energiebeleid