Moon Architects

Deze compacte 3-slaapkamerwoning is flexibel aanpasbaar i.f.v. specifieke wensen. De nutsfuncties bevinden zich telkens in een centraal, compact blok. De circulatieruimte van deze woning is een boeiende architecturale wandeling. Wisselende zichten en voldoende lichtinval zijn troef.

De gevels zijn sobers en speels uitgewerkt door geschrankte raamopeningen en kundig gekozen details. Indien gewenst, kan de woning uitgebreid worden met een extra kamer. Omgekeerd kan voor een grotere vide/bureauruimte of inpandig terras gekozen worden.

Ontwerp

Over de architect

Moonarchitects bvba is gespecialiseerd in woningbouwprojecten voor private en publieke opdrachtgevers. Voor het ontwerpproces vertrekt Moonarchitects vanuit de ruimtelijke context. Een zorgvuldige studie van de directe omgeving en randvoorwaarden vormen het uitgangspunt van elk ontwerp.

Sobere en eerlijke architectuur staat centraal, net zoals voldoende licht en ruimtelijkheid. Sleutelbegrippen zoals duurzaamheid en energiezuinigheid worden hoog in het vaandel gedragen.

Contact

Moonarchitects bvba
Jachtlaan 86
2650 Edegem

www.moonarchitects.be
info@moonarchitects.be

+32 32 93 70 39
+32 485 52 71 37